Opleiding Sourcing, Regie

& Demand Management

 

Affiliate partner programma

 

Sluit je aan!

 

 

 

 

Onze partners zijn authentiek, ondersteunend, creëren uitstekende resultaten, ontvangen ongelooflijke commissies en - nog belangrijker - veranderen tientallen loopbanen voor altijd. We voelen ons vereerd dat je met ons meedoet.

 

 

 

De details

 

De training Regie en Demand Management kost € 1398,-

Affiliate Partners ontvangen € 400 per cursist.

 

vakgebieden

 

Wij hebben cursisten uit elk vakgebied.

 

euro

 

 Affiliate partners brengen gemiddeld 2 tot 5 cursisten per open training aan.

 

refund

 

 Ons motto is: niet goed geld terug.

Onze refund ratio is 0%.

 

 

 

 

Wat ga je delen

 

Voor inhoud voorafgaand aan de training leveren we waar we al jaren het beste in zijn en om bekend staan: zeer bruikbare, nuttige content over ons vakgebied.

We horen vaak dat onze gratis content meer waarde biedt dan sommige betaalde consultancy of coaching.

 

 

 

 

Hieronder enkele voorbeelden van onze populairste gidsen en handleidingen

 

Contractbreuk bij een uitbesteding 
multi vendor sourcing 
Investeren in Regie Demand Management 

 

 

 

 

 

Banner hulpmiddelen in veel verschillende kleuren

 

Tientallen variaties van promo-illustraties en stukjes voorbeeld teksten waaruit je kunt kiezen.

Tools om je te helpen hogere conversieratio's te bereiken  promobanner

 Je kunt ook een maatwerk banner aanvragen. Andere teksten en/of andere afbeeldingen.

 

 

 

 

 

FAQs

 

We willen dat je ervaring als partner van de opleiding zo eenvoudig en lonend mogelijk is. Hieronder vind je antwoorden op de meest gestelde vragen die we ontvangen.

Klik op een vraag om het antwoord te zien. Als je nog vragen hebt, kun je contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We helpen je graag verder.

 

 

 

 

Dat hoeft ook niet. Als je een website hebt voorzien wij je van voorbeeld teksten en foto’s en banners die je kunt gebruiken.

Je kunt ook een Blog op LinkedIn plaatsen en daar regelmatig met een post (in: start a post / begin een bericht’) naar verwijzen.

Nog eenvoudiger:  

Wij sturen je elke veertien dagen een nieuwe publicatie over ons vakgebied. Jij zet dan op LinkedIn, Facebook en/of Instagram een berichtje over die publicatie met een link (die link krijg je van ons).

Dan ben je ook in business.  

Die link registreert de bezoekers. Is van zo’n bezoeker de interesse gewekt en hij boekt zes weken later een training dan krijg jij de commissie alsnog. Ons systeem heeft onthouden dat jij die bezoeker zes weken terug voor het eerst onze kant op hebt gestuurd.

Je kunt het beste elke week een berichtje plaatsen. De ene week onze publicatie, de andere week een verwijzing naar de training.

Dat kost je niet meer dan 5 minuten per week.

 

Ons Affiliate Partner-programma bestaat uit een kleine groep promotiepartners die ons helpen de bekendheid aan onze opleiding te vergroten.

Samen bouwen we aan de versterking van Sourcing, Regie en Demand Management capaciteiten in de Benelux. Het werkt eenvoudig.

Je plaatst op je website een stukje tekst over hoe de opleiding jou en anderen heeft verder geholpen bij het besturen van outsourcing of uitbesteed werk. Daar plaats je een link bij die verwijst naar onze informatie pagina over de opleiding.

Die link krijg je van ons en bevat een code waardoor onze site registreert dat deze bezoeker door jou naar ons verwezen is. Die code onthoudt de site zes weken. Boekt deze bezoeker binnen die zes weken de opleiding dan ontvang jij je commissie.

 

Wij denken en werken anders dan veel andere affiliate programma's. We staan ferm voor onze integriteit en transparantie en werken extreem hard om ons merk en jouw merk en imago te beschermen.

Om die reden zet je bijvoorbeeld in de voetnoot van je website of in je Facebook of LinkedIn profiel dat je gebruik maakt van affiliate links. Je kunt ook deze afkorting tussen haakjes (aff) achter een link plaatsen.

 

Partners van Slagkracht-Outsourcing Opleidingen verspreiden het nieuws van onze open inschrijving via sociale media, blogs, e-mail en telefoongesprekken. Gelieerde partners ontvangen een commissie op alle verkopen die dankzij hun verwijzing plaatsvinden.

Als ambassadeurs voor de Slagkracht-Outsourcing Opleidingen ben je bereid en in staat om ondersteuning te bieden aan iedereen die jouw link gebruikt om de opleiding te volgen.

We hechten veel waarde aan ons collectieve klantenbestand en zorgen ervoor dat elke cursist weet dat hij/zij een gewaardeerde klant van ons is en van de partner die hen heeft doorverwezen.

Wij zullen een cursist in het jaar volgend op zijn aanmelding nooit benaderen voor andere diensten dan de opleiding waarvoor hij/zij belangstelling toonde!

 

We verkennen een aanvraag zodat we win-win-relaties kunnen creëren en ervoor zorgen dat we goed bij elkaar passen.

Toegegeven, we willen de omvang van de groep beperkt houden - niet om iemand uit te sluiten, maar gewoon om ons te helpen persoonlijk contact met onze gelieerde partners te onderhouden.

Persoonlijk contact lukt niet als de groep te groot wordt. Het belangrijkste is dat we alleen collega’s willen die echt in de opleiding geloven om deze te promoten.

 

Als jij een ervaren affiliate marketeer bent, is het belangrijk op te merken: we hebben meer richtlijnen dan de meeste andere programma's.

Het is niet bedoeld om beperkend of overdreven moeilijk te zijn - we hebben in de loop der jaren zwaarbevochten lessen geleerd. We nemen merkintegriteit, klantervaring en onze onderlinge relaties in de branche zeer serieus.

Plus, belangrijk is: De opleiding Sourcing, Regie en Demand Management is het meest waardevolle dat we klanten kunnen bieden.

Die waarde komt niet tot uiting tussen promoties voor Iphones en andere trivialiteiten.

Maar als jij iemand bent die trots en eerlijk over je vakgebied communiceert dan maken we graag kennis met je.

Dat vakgebied kan ICT zijn Facilitair, HRM, Productie, Callcenterdiensten of Inkoop, Finance of Logistiek.

We zien uit naar je bericht!

 

Moet je een grote mailing list hebben? Of veel social media volgers?

Nee. Onze gelieerde partners hebben zowel grote als kleine lijsten en met veel en met weinig social media contacten.

Wij kennen collega’s met kleine lijsten en weinig social media contacten die toch veel potentiële cursisten weten te bereiken.

We kijken niet strikt naar de lijstgrootte of het aantal sociale media contacten bij het kiezen van gelieerde partners.

Wat veel belangrijker is, is dat we het publiek van een gelieerde partner in overeenstemming willen zien met andere cursisten van onze opleiding.

 

Sommige van onze gelieerde partners zijn bevriend met Koos of hebben in het verleden met hem aan een project gewerkt.

Alle aangesloten partners hebben een werkrelatie met Koos en hebben hem leren kennen via de opleiding. Maar je hoeft geen 'vriend' te zijn om met ons samen te kunnen werken

Heb jij zelf de opleiding nog niet gevolgd? Dan is dit misschien het moment om in die lacune te voorzien. Je wordt er wijzer van en voor de kosten hoef je het niet te laten. Die kosten kun je als affiliate in een maand terugverdienen. Met rente.

 

We hebben graag een relatief kleine groep aangesloten partners zodat we hen de allerbeste ondersteuning kunnen bieden.

Het aantal aangesloten partners fluctueert elk jaar. Collega's stappen over naar een ander vakgebied, gaan met pensioen, fuseren met andere bedrijven etc.

Daarom kijken we ook altijd weer uit naar nieuwe partners.

 

Je kunt op elk moment online de voortgang van je resultaten zien zoals het aantal verwijzingen en het aantal commissies en je totale verdienste.

 

online resultaat

 

 

 

 

Ik en/of mijn bedrijf willen graag

deze opleiding promoten,

hoe kan ik dat doen?

 

 

Fantastisch! We willen graag dat je contact met ons opneemt