Regie bij Outsourcing

Regie bij Outsourcing en SSC, wat is dat eigenlijk? Wat verstaan we eronder?

We kennen allemaal de regie uit de filmwereld. En een regisseur zoals Steven Spielberg is wereldberoemd. Hij staat garant voor een succesvolle film.

Maar hoeveel zeer succesvolle regisseurs ken jij? Een waar is de opleiding voor regisseur gevestigd? Precies, er zijn maar weinig succesvolle regisseurs en een opleiding in dat vak is er niet. Het is ook meer een gave dan een vak.

Bij regie op Outsourcing of SSC zien we hetzelfde beeld. Velen zijn er mee bezig, aansprekende resultaten zijn zeldzaam.

Daartegenover staat Demand Management. Een jong vakgebied dat is samengesteld uit functies, management methoden en een systematische benadering van zaken. Alle grotere HBO instellingen en Universiteiten hebben dit vak nu opgenomen in hun curriculum.

Bijgaande korte video van Outsourcing TV laat zien hoe Anja met Regie is belast en hoe ze grip op die materie krijgt 


 

DemandManagement tools en informatie

Je vindt in deze sectie van de site veel artikelen, eBoeken en whitepapers die het vak kleur en perspectief geven. Tips, voorbeelden en aanwijzingen.

Vind je niet wat je zoekt of zit je met een concrete vraag leg die dan vrijblijvend op de contact pagina aan ons voor.

Hieronder tref je enkele linken naar praktische informatie en managementmodellen aan.Demand Management Activiteiten

Een uitbesteding (Outsourcing, BPO, SSC of GR) kent van start tot eind acht fasen. Demand Management Activiteiten verschillen, hebben andere accenten in iedere fase.

Hoe zien die verschillen er uit? Wat doe je anders twee jaar na de Outsourcing dan twee maanden na de start van het traject? Die vraag bereikt ons regelmatig. In dit artikel vind je de antwoorden.   

 


 

 

contactSlagkracht Management;dm opleiding

Consultancy, Opleidingen en Implementatie Service

voor Governance (Regie) en Demand Management

bij Outsourcing en SSC

 

Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie of bel even