Demand Management Assessment

Demand Management Asssessment

U hebt redenen om objectief, gedetailleerd en conform internationale standaarden in kaart te laten brengen hoe uw Regie en/of Demand Management functie er voor staat.

U staat hierin niet alleen.

Organisaties zoals KPN, Philips en diverse, Gemeenten en Overheidsonderdelen gingen u voor en deden hun voordeel met dit Demand Management Assessment.

De assessment rapportage geeft u in detail inzicht in de kwaliteiten en de lacunes van de demand management functie en maakt zichtbaar in hoeverre het volwassenheidsniveau van demand management is afgestemd op het niveau van uw business en dat van uw leverancier.

Snel een professioneel advies rapport conform internationale standaarden in handen

Het assessment brengt het niveau van negen demand management capabilities (ontwikkeld op de London School of Economics door de professoren Feeny en Willcocks) de bijbehorende processen en systemen van governance en demand management in kaart en beoordeeld deze op basis van objectieve criteria.

Lacunes in processen en in de performance van regie (demand) en leveranciers (supply) worden in detail blootgelegd.

Demand Management Kwaliteiten worden conform internationale CCM standaarden individueel gewaardeerd op een vijf punten schaal die loopt van ad hoc (schaal 1) tot optimaal gemanaged (schaal 5).

Het resultaat is: De assessment rapportage levert materiaal waarmee u goed voorbereid samen met uw directie, demand management en de leverancier een traject inzet richting betere samenwerking, kostenbesparing en resultaten. Hierbij nemen de (financiƫle en/of kwalitatieve) voordelen voor beide partijen fors toe en prestatieproblemen verdwijnen.

Wilt u meer weten?

Neem hier contact met ons op. Wij investeren graag en voor u vrijblijvend in nadere verkenning van uw situatie en onze mogelijkheden.

Onze werkwijze

Wij hanteren een vaste prijs (fixed price) voor onze dienstverlening zodat u vooraf weet wat u krijgt en wat het kost.

Wij garanderen uw tevredenheid met het resultaat van dit Assessment. Slagkracht Management hanteert sinds 1993 een niet tevreden geld terug policy.
-
Op uw succes, namens Slagkracht Management,

Koos Overbeeke