opleiding management methoden bij outsourcing

 

 

 

 

Opleiding Management Methoden

die het

Verschil Maken

bij

Outsourcing, SSC, BPO en GR

 

 

 

 

page banner

 

Deze opleiding is er speciaal voor jou als jij betrokken bent bij uitbesteed werk (Outsourcing, SSC, BPO, Offshoring, GR, etc.) en als je uit dat uitbestede werk meer resultaat wil halen of daar meer grip op wilt krijgen.

De opleiding is er ook voor jou als je start met outsourcing en wil weten hoe je dat het beste kunt aanpakken.

De opleiding is er voor jou als je wilt weten hoe je verborgen gebreken en verborgen hoge kosten kunt opsporen. Hoe je ontevreden eindklanten van je organisatie (klanten die weglopen) in beeld kunt krijgen. Kortom hoe je verbloemde schade zichtbaar maakt en kunt oplossen.

De opleiding is er voor jou als je worstelt met het beinvloeden van leveranciers, de gebruikers en de resultaten.

 aanbeveling jannie

 

Veel demand managers, projectmanagers, contract managers, inkopers, regisseurs etc. steken veel tijd in uitbesteed werk, overleggen en vergaderen over SLA’s, KPI’s en beheren afspraken dossiers zonder dat dit bevredigende resultaten oplevert.

Hun werk lijkt wel een onmogelijke opgave. Het is iedere keer weer een gepuzzel.

Het kost te veel tijd en het ontbreekt je aan kennis om een krachtig leverancier aansturing neer te zetten. Hierdoor krijgt je organisatie niet de dienstverlening waar ze recht op heeft.

 

Frustrerend!

Je wilt er niet te veel tijd aan besteden. Je wilt er ook niet steeds weer achteraf achter komen dat je inspanningen niet de resultaten opleveren die je er van had verwacht.

 

Leer in twee dagen alle ins en outs kennen van Management Methoden voor uitbesteed werk (Outsourcing, BPO, SSC en GR)  

Wat je nodig hebt, is een systeem en een tactiek. Natuurlijk moet je er tijd in stoppen, maar die tijd verdien je dubbel en dwars terug.

Ontdek tijdens de twee opleidingsdagen alle aspecten van die je nodig hebt om verder te komen.

Eindelijk levert deze investering je resultaat op en ken je de methoden die je nodig hebt om je rol effectief verder te ontwikkelen.

Wij vatten die methoden die je leert samen onder de noemer Regie en Demand Management.

 

Moet je Regisseur of Demand Manager zijn voor deze training?

Nee, ben je dat wel dan is deze training een must. Waarom? Besturen van uitbesteed werk hebben we niet geleerd in onze schoolopleiding. Zonder de kennis van deze training sta je met 3-0 achter in elk gesprek met jullie leverancier.

Outsouring en SSC is namelijk iets heels anders dan traditionele inkoop of werken met interne stafdiensten. Beschik je niet over de juiste kennis dan berokken jij je organisatie schade doordat je niet het beste uit de uitbesteding haalt.

Ben je controller, inkoper, contractmanager, lijnmanager of .... wat ook je functienaam is maar je bent wel betrokken bij de uitbesteding dan is ook voor jou deze opleiding van belang.

Je kunt het zo zien. Je maakt deel uit van het team in jouw organisatie dat betrokken is bij de uitbesteding. Het is net als bij voetbal. Je kunt een geweldige spits hebben maar als het team die spits niet voorziet van de juiste ballen dan presteert die spits niets.

Daarom praat mee met kennis van het metier. Weet wat de belangrijke zaken zijn om op te letten, te doen en om na te laten.  

Moet je manager de opleiding goedkeuren? Klik op de button en lees de handleiding

  button goedkeuring manager krijgen

 

Hoe lijkt het je om:

 • Alle Ins en Outs van sourcing strategiën te kennen

 • Optimaal gebruik te maken van de kennis en de kunde van je leverancier?

 • Dagelijks te merken dat de gebruikers nu zeer tevreden zijn?

 • Zichtbaar te kunnen maken dat eindklanten buiten je organisatie niet meer weglopen en ook tevreden zijn.

 • Effectief regie te voeren demand management onder controle te hebben?

 • Méér controle te hebben op de kosten, alle geheimen en de valkuilen van contracten en SLA's (XlA's) te kennen?

 • De ins en outs te kennen van Holistisch Demand Management, Service Integratie (SIAM), Customer Journey en Personas?

 • Niet enorm veel tijd kwijt te zijn aan troubleshooting en ander gedoe?

 • Niet meer gefrustreerd te raken, omdat je nu weet hoe je de zaken naar je hand kunt zetten?

 • Alle mogelijkheden van je uitbesteding volledig te benutten?

 • Gezien te worden als een gecertificeerd Outsourcing Professional!

 • Gezien te worden als iemand die deskundig is vanaf de eerste marktverkenning tot contractbeëindiging en retransitie (Sourcing & Regie)!

 • Gezien te worden als iemand die de impact kent en kan beïnvloeden van subcontractor tot eindklant (Regie & Demand Management)! 

 

opleiding regie en demand management.1

 

Denk je dat effectieve Regie en Demand Management in jullie situatie niet mogelijk is?

 

En dat jullie leverancier niet beter kan dan hij al doet?

 

Heb je veel tijd gestoken in Regie en/of Demand Management om te achterhalen hoe het werkt? En heb je het ook al snel weer opgegeven vanwege alle hobbels die je moest nemen?

Heb je er wel eens over nagedacht, wat er gebeurt als je de resultaten van je inspanningen kunt verdubbelen? Als je met iedere actie ook resultaten boekt?

Koos Overbeeke is je docent en hij laat je zien hoe dat werkt. Ja ook bij de overheid en bij een GR!

Hoe je jouw leverancier in beweging krijgt en hoe je je weg vindt in de methodieken voor Slagkracht in Regie & Demand Management op Uitbesteed Werk.

Hij past deze vaardigheden al 15 jaar zelf zelf toe, introduceert ze bij klanten en deelt die kennis en ervaring nu met jou!

 

4 fotos

 

Laat je kansen niet liggen! Meld je direct aan!

(Je bent dan zeker van je plaats. Je kunt, indien nodig, de inschrijving een week lang kosteloos annuleren)

Kom ook naar Huize Berge te Vught en geniet in de rustieke omgeving van een klassiek landhuis van twee dagen inspiratie en nieuwe kennis. ja reserveer mijn plek

 

 

In het afgelopen 4 jaar bezochten ruim 500 collega’s de Slagkracht Regie en Demand Management opleiding.succes

Na deelname aan de opleiding behalen ze opzienbarende resultaten met de slimme methoden die Koos deelt tijdens de opleiding.

Het is hun volledig duidelijk hoe ze een effectieve Regie functie kunnen ontwikkelen en waarom het eerst niet lukte en nu wel.

 

Tijdens de Slagkracht in Regie & Demand Management Opleiding krijg je een systeem aangereikt dat werkt en waardoor je in een positieve flow belandt.

Hierdoor houd je het vol, krijg je er plezier in én kosten de werkzaamheden je veel minder energie.

 

Met dat systeem, de kennis en inspiratie die je krijgt aangereikt kun jij straks Slagkracht in Regie & Demand Management handen en voeten geven.

 

 

vol is vol plus

 

 

Twijfel je nog?

Dit is wat anderen zeggen na deelname aan de opleiding:

Ps. In het verleden noemden we het de Opleiding Demand Management maar die naam dekte de lading onvoldoende vandaar dat we de naam veranderd hebben.

 

Interim ICT Manager

Ger van RossumGer van Rossum

Geweldig waardevolle inhoud (met digitale naslag), enthousiast en met volle passie gepresenteerd door Koos Overbeeke. Dat zijn de eerste woorden die mij te binnen schieten na het volgen van de tweedaagse cursus Regie en Demand Management.

Ik ben zeer onder de indruk van de gepresenteerde theorie die door de talloze praktijkvoorbeelden van Koos verlevendigd wordt. Deze bagage stelt je in staat issues bij outsourcing te analyseren en geeft je handvatten om deze constructief aan te pakken..

 

Manager Document Center at Delta Lloyd Group

Desiree KoendersDesiree Koenders

Koos Overbeeke heeft veel ervaring en kennis op het gebied van outsourcing. Een groot voordeel van deze training is dat ik de kennis die ik heb opgedaan direct in de praktijk kan toepassen. Hij heeft me op verschillende punten aan het denken gezet en ik weet nu beter wat cruciale punten zijn voorafgaand en tijdens de implementatie van het outsourcen van werk.

 

Manager Asset-, Contract- and Projectmanagement at Royal FloraHolland

Rachid MaghnoujiRachid Maghnouji

Koos is een expert en ervaringsdeskundige op het gebied van demandmanagement, outsourcing en aanverwante gebieden. hij kan de materie goed relateren aan de omgeving en aan een van de vele ervaringen uit zijn praktijk.

Kritisch en constructief tegelijk hetgeen helpt om valkuilen in de praktijk van demandmanagement te ontwijken. Kortom een expert op zijn vakgebied, die zijn ervaringen graag deelt.

 

Coördinator Audi Brussels

Claude DebbautClaude Debbaut

Koos is een volbloed mentor ! Ik heb eind juni 2017 bij Slagkracht Management de opleiding 'Outsourcing en Holistisch Regie & Demand Management' gevolgd.

Het enthousiasme waarmee Koos zijn verhaal en kennis naar voren brengt werkt aanstekelijk. De opleiding is ook niet enkel wat cursusdagen, er zit ook een héél stuk begeleiding voor en na de cursusdagen in. Een echte aanrader voor wie zich op dit domein wil laten inspireren!

 

Facilitair adviseur bij NS Stations (onderdeel Nederlandse Spoorwegen)

Jochem TipkerJochem Tipker

De Regie en Demand cursus gevolgd bij Slagkracht, erg leerzaam voor zowel onervaren als ervaren contractbeheerders/contractmanagers en inkopers. Veel theorieën, praktijkvoorbeelden en tips gekregen die toepasbaar zijn in mijn werk!.

 

Programma Manager ICT Roermond, provincy Limburg

Erik de HeusErik de Heus

Bij Koos de opleiding Regie & Demand management gevolgd. De training was zeer prettig opgezet, erg duidelijk en de manier van cursus geven die Koos hanteert is erg aangenaam. Koos gebruikt veel praktijk voorbeelden en de training is interactief. Er is ook ruimte om eigen praktijk voorbeelden in te brengen en deze te behandelen.

 

Service Delivery Manager bij De Nederlandsche Bank

Niels SchoutenNiels Schouten

Koos Overbeeke heeft duidelijk veel ervaring in het werkveld, en weet dit ook goed over te brengen. Nadelen en voordelen van outsourcing worden helder uitgelegd.
Het is wel 2 dagen lang redelijk passief heel veel informatie binnen krijgen. Doordat Koos theorie vervlecht met praktijkvoorbeelden is dat echter wel te doen.
Een aanrader voor iedereen die meer onafhankelijke informatie & kennis rondom (out)sourcing zoekt. 

 

Senior Site Manager Huntsman Belgium
Viviane Neyens foto

Viviane Neijens

"Beste Koos, Ik wou je hierbij laten weten dat de cursus goed was om snel een algemeen overzicht te krijgen van de do's en don'ts bij outsourcing. Dankzijn jouw expertise en tal van voorbeelden werd de materie goed aangebracht."

 

Demand Manager, Randstad Uitzend bureau

alex van polenAlex van Polen

Regie bij Outsourcing, een opleiding die in deze tijden zeer van toepassing blijkt te zijn! Welk middelgroot bedrijf wil zijn IT kosten niet besparen en denkt aan outsourcing. De opleiding die aansluit bij de huidige ontwikkelingen op het gebied van Outsourcing onder leiding van Koos Overbeeke die je op een college-achtige manier de fijne kneepjes bij brengt!

 

Change Manager, BUPHAGO

albrie beemerAlbri Beemer

Als je met Outsourcing te maken hebt heeft de Opleiding Regie, Supply & Demand Management zeker toegevoegde waarde.

 

Philips Service Group Department Head

Anne RiesewijkAnne

“Met veel plezier de opleiding Regie en Demand Management gevolgd. Opleiding geeft een goed overzicht van de breedte en de complexiteit van dit vakgebied. Ik kan deze opleiding bij Slagkracht en met Koos van harte aanbevelen.”

 

Demand Manager, ABN AMRO Bank

Derk ScherpenhuijsenDerk

“Koos Overbeeke is zeer bekwaam in Demand Management en zijn opleiding heeft mij geholpen om mijn functie bij ABN AMRO beter in te vullen. Zeer aan te bevelen voor een ieder die met demand management te maken krijgt of heeft.”

 

Regisseur Inkoop, Gemeente Delft

Rens SpeksnijderRens

“Koos is een expert op het gebied van demand management in relatie tot outsourcing. Daarnaast is hij een ervaren trainer bij wie ik onlangs de opleiding Regie en Demand Management heb gevolgd. Koos weet door zijn enthousiasme maar vooral met zijn kennis en ervaring uit de "harde" praktijk de stof van dit vakgebied in deze opleiding goed over te brengen. Ik kan deze training van Slagkracht dan ook zeker aanbevelen.”

 

ICT Consultant

John HouwelingJohn

“Ik beveel Koos aan als een uitstekende trainer in Regie en Demand Management vaardigheden. Hij gebruikt naast de theorie, praktische en herkenbare voorbeelden, waardoor de opleiding levendig verloopt in een leuke sfeer.”

 

Executive Assistant, Huntsman Polyurethanes

Anneke van der HelmAnnekevdhelm

“Kort geleden bij Koos de opleiding Regie en Demand Management gevolgd. Het was intensief en erg nuttig. Veel nieuwe dingen gehoord en geleerd welke ik kan toepassen in mijn eigen situatie. Ik kan deze opleiding bij iedereen die met outsourcing te maken heeft aanbevelen.”

 

Manager IT-Support Vlaamse Radio & TV

Lieven TrochLieven Troch VRT

"Ik kan de opleiding 'Regie en Holistisch Demand Management' van Koos Overbeeke met stip aanbevelen.
Het geeft duidelijke en nuttige informatie over het afsluiten van een outsourcing contract alsook het beheer ervan tijdens de volledige looptijd.
Koos is een expert in de materie. De theorie wordt aangevuld met praktische voorbeelden. Hierdoor verkrijg je een volledig en helder overzicht.

 

Adviseur Sourcing, DiVetro

Ed HoltzerEd

“De afgelopen weken bij Slagkracht de opleiding Regie en Demand Manager gevolgd. De stof is zeer interessant en in de cursus wordt een helder en compleet overzicht gegeven van alle aspecten van Regie en Demand. Koos is een plezierig docent met veel kennis die hij graag aan de cursisten overbrengt. Hij weet de theorie goed aan te vullen met praktische situaties, anekdotes en voorbeelden. Kortom: een aanrader.”

 

Demandmanager, KPN

Mariska HouwenMariska

“The Regie and Demandmangement training is a very professional training that reflects all the elements of Demandmanagement. With all the knowledge of Koos, and examples given, this is a course which gives you full exposure to all area's in a compact training.”

 

Manager Stafbureau NS Stations Retailbedrijf

Jaap GruisJaap Gruis

Ik heb de cursus als leerzaam ervaren. De leerstof/onderwerpen geven een goed beeld van Demand, Waar moet je in de praktijk rekening mee houden.

De manier waarop de leerstof wordt behandeld (en het digitale naslag) maakt dat hij makkelijk op je eigen situatie (organisatie, processen en procedures) te projecteren is.

Daar komen natuurlijk ook vragen bij zoals. Hoe hebben wij dat eigenlijk ingericht? En als we dit onderdeel toevoegen dan maken we weer een stapje vooruit?

Ik heb beide dagen als positief ervaren en kijk met plezier terug..

 

Payment Services at De Nederlandsche Bank

Martijn Helfferichmartijn helfferich

In de Opleiding Outsourcing & Holistische Regie en Demand Management ontvingen wij in korte tijd veel informatie maar zeer interessant en bevlogen verteld. Het is duidelijk te horen en te zien dat er een man met kennis en ervaring staat.


Ik heb het geboeid aangehoord en meegemaakt en ik kan deze opleiding zeker aanraden.

.

 

  ja reserveer mijn plek

 

Meet and Greet

Opleiding slagkracht in regie bij Outsourcing en SSC

In de pauzes is er gelegenheid met Koos kennis te maken en persoonlijk situaties aan hem voor te leggen en advies te vragen.

 

 

 

 

 

 

Certificaat

Certificaat Opleiding Regie en Demand Management

Deelnemers die actief de opleiding volgen ontvangen na afloop een persoonlijk op naam en geboortedatum geregistreerd certificaat.

Dit is het enige Nederlandse certificaat in dit vakgebied.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Enkele voorbeelden van bedrijven waarvoor wij de (incompany) opleiding mochten verzorgen:

Enkele voorbeelden van bedrijven waarvoor we de incompany opleiding verzorgden

 

 

Jouw rechten bij de opleiding

 1. Als je onverwacht verhinderd bent, kun je je altijd laten vervangen door een collega, mits tijdig doorgegeven.

 2. Je hebt na inschrijving 7 dagen bedenktijd. Annulering kan altijd kosteloos per per mail tot 7 dagen na je aanmelding.

 3. Je hebt recht op de aangeboden korting indien je zorgt dat onze factuur binnen 10 dagen betaald wordt. Indien jouw organisatie gebruik maakt van de 30 dagen MKB regeling van het ministerie van economische zaken dan respecteren wij dat.

 4. Maak je gebruik van een kortingsregeling dan ontstaat het recht op deelneming na betaling van de factuur.

 5. Deelnemers die de opleiding volledig hebben bijgewoond ontvangen een officieel en persoonlijk certificaat.

 

ja reserveer mijn plek

 

 

Terug van Opleiding Management Methoden bij Outsourcing naar Slagkracht Outsourcing Opleidingen