Opleiding Slagkracht in Demand Management en Regie

 

Opleiding slagkracht in demand management en regie

 

 

 

 

page banner

 

Deze opleiding is er speciaal voor jou als jij betrokken bent bij uitbesteed werk (Outsourcing, SSC, BPO, Offshoring, GR, etc.) en als je uit dat uitbestede werk meer resultaat wil halen of daar meer grip op wilt krijgen.

De opleiding is er ook voor jou als je start met outsourcing en wil weten hoe je dat het beste kunt aanpakken.

De opleiding is er voor jou als je wilt weten hoe je verborgen gebreken en verborgen hoge kosten kunt opsporen. Hoe je ontevreden eindklanten van je organisatie (klanten die weglopen) in beeld kunt krijgen. Kortom hoe je verbloemde schade zichtbaar maakt en kunt oplossen.

De opleiding is er voor jou als je worstelt met het beinvloeden van leveranciers, de gebruikers en de resultaten.

 aanbeveling jannie

 

Veel demand managers, projectmanagers, contract managers, inkopers, regisseurs etc. steken veel tijd in uitbesteed werk, overleggen en vergaderen over SLA’s, KPI’s en beheren afspraken dossiers zonder dat dit bevredigende resultaten oplevert.

Hun werk lijkt wel een onmogelijke opgave. Het is iedere keer weer een gepuzzel.

Het kost te veel tijd en het ontbreekt je aan kennis om een krachtig leverancier aansturing neer te zetten. Hierdoor krijgt je organisatie niet de dienstverlening waar ze recht op heeft.

 

Frustrerend!

Je wilt er niet te veel tijd aan besteden. Je wilt er ook niet steeds weer achteraf achter komen dat je inspanningen niet de resultaten opleveren die je er van had verwacht.

 

Leer in twee dagen alle ins en outs kennen van Slagkracht in Regie en Demand Management op uitbesteed werk (Outsourcing, BPO, Offshoring, SSC en GR)  

Wat je nodig hebt, is een systeem en een tactiek. Natuurlijk moet je er tijd in stoppen, maar die tijd verdien je dubbel en dwars terug.

Ontdek tijdens de twee opleidingsdagen alle aspecten van Slagkracht in Regie en Demand Management.

Eindelijk levert deze investering je resultaat op en ken je de methoden die je nodig hebt om je rol effectief verder te ontwikkelen.

Moet je manager de opleiding goedkeuren? Klik op de button en lees de handleiding

  button goedkeuring manager krijgen

 

Hoe lijkt het je om:

 • Alle Ins en Outs van sourcing strategiën te kennen

 • Optimaal gebruik te maken van de kennis en de kunde van je leverancier?

 • Dagelijks te merken dat de gebruikers nu zeer tevreden zijn?

 • Zichtbaar te kunnen maken dat eindklanten buiten je organisatie niet meer weglopen en ook tevreden zijn.

 • Effectief regie te voeren demand management onder controle te hebben?

 • Méér controle te hebben op de kosten, alle geheimen en de valkuilen van contracten en SLA's (XlA's) te kennen?

 • De ins en outs te kennen van Holistisch Demand Management, Service Integratie (SIAM), Customer Journey en Personas?

 • Niet enorm veel tijd kwijt te zijn aan troubleshooting en ander gedoe?

 • Niet meer gefrustreerd te raken, omdat je nu weet hoe je de zaken naar je hand kunt zetten?

 • Alle mogelijkheden van je uitbesteding volledig te benutten?

 • Gezien te worden als een gecertificeerd Outsourcing Professional!

 • Gezien te worden als iemand die deskundig is vanaf de eerste marktverkenning tot contractbeëindiging en retransitie (Sourcing & Regie)!

 • Gezien te worden als iemand die de impact kent en kan beïnvloeden van subcontractor tot eindklant (Regie & Demand Management)! 

 

opleiding regie en demand management.1

 

Denk je dat effectieve Regie en Demand Management in jullie situatie niet mogelijk is?

 

En dat jullie leverancier niet beter kan dan hij al doet?

 

Heb je veel tijd gestoken in Regie en/of Demand Management om te achterhalen hoe het werkt? En heb je het ook al snel weer opgegeven vanwege alle hobbels die je moest nemen?

Heb je er wel eens over nagedacht, wat er gebeurt als je de resultaten van je inspanningen kunt verdubbelen? Als je met iedere actie ook resultaten boekt?

Koos Overbeeke is je docent en hij laat je zien hoe dat werkt. Ja ook bij de overheid en bij een GR!

Hoe je jouw leverancier in beweging krijgt en hoe je je weg vindt in de methodieken voor Slagkracht in Regie & Demand Management op Uitbesteed Werk.

Hij past deze vaardigheden al 15 jaar zelf zelf toe, introduceert ze bij klanten en deelt die kennis en ervaring nu met jou!

 

4 fotos

 

Laat je kansen als Regisseur en/of Demand Manager niet liggen! Meld je direct aan!

(Je bent dan zeker van je plaats. Je kunt, indien nodig, de inschrijving een week lang kosteloos annuleren)

Kom ook naar Huize Berge te Vught en geniet in de rustieke omgeving van een klassiek landhuis van twee dagen inspiratie en nieuwe kennis. ja reserveer mijn plek

 

 

In het afgelopen 4 jaar bezochten ruim 500 collega’s de Slagkracht Regie en Demand Management opleiding.succes

Na deelname aan de opleiding behalen ze opzienbarende resultaten met de slimme methoden die Koos deelt tijdens de opleiding.

Het is hun volledig duidelijk hoe ze een effectieve Regie functie kunnen ontwikkelen en waarom het eerst niet lukte en nu wel.

 

Tijdens de Slagkracht in Regie & Demand Management Opleiding krijg je een systeem aangereikt dat werkt en waardoor je in een positieve flow belandt.

Hierdoor houd je het vol, krijg je er plezier in én kosten de werkzaamheden je veel minder energie.

 

Met dat systeem, de kennis en inspiratie die je krijgt aangereikt kun jij straks Slagkracht in Regie & Demand Management handen en voeten geven.

 

 

vol is vol plus

is dit wel geschikt

 

 

 

Twijfel je nog?

Dit is wat anderen zeggen na deelname aan de opleiding:

Ps. In het verleden noemden we het de Opleiding Demand Management maar die naam dekte de lading onvoldoende vandaar dat we het nu Slagkracht in Regie en Demand Management noemen.

 

Manager Document Center at Delta Lloyd Group

Desiree KoendersDesiree Koenders

Koos Overbeeke heeft veel ervaring en kennis op het gebied van outsourcing. Een groot voordeel van deze training is dat ik de kennis die ik heb opgedaan direct in de praktijk kan toepassen. Hij heeft me op verschillende punten aan het denken gezet en ik weet nu beter wat cruciale punten zijn voorafgaand en tijdens de implementatie van het outsourcen van werk.

 

Programma Manager ICT Roermond, provincy Limburg

Erik de HeusErik de Heus

Bij Koos de opleiding Regie & Demand management gevolgd. De training was zeer prettig opgezet, erg duidelijk en de manier van cursus geven die Koos hanteert is erg aangenaam. Koos gebruikt veel praktijk voorbeelden en de training is interactief. Er is ook ruimte om eigen praktijk voorbeelden in te brengen en deze te behandelen.

 

Service Delivery Manager bij De Nederlandsche Bank

Niels SchoutenNiels Schouten

Koos Overbeeke heeft duidelijk veel ervaring in het werkveld, en weet dit ook goed over te brengen. Nadelen en voordelen van outsourcing worden helder uitgelegd.
Het is wel 2 dagen lang redelijk passief heel veel informatie binnen krijgen. Doordat Koos theorie vervlecht met praktijkvoorbeelden is dat echter wel te doen.
Een aanrader voor iedereen die meer onafhankelijke informatie & kennis rondom (out)sourcing zoekt. 

 

Senior Site Manager Huntsman Belgium
Viviane Neyens foto

Viviane Neijens

"Beste Koos, Ik wou je hierbij laten weten dat de cursus goed was om snel een algemeen overzicht te krijgen van de do's en don'ts bij outsourcing. Dankzijn jouw expertise en tal van voorbeelden werd de materie goed aangebracht."

 

Demand Manager, Randstad Uitzend bureau

alex van polenAlex van Polen

Regie bij Outsourcing, een opleiding die in deze tijden zeer van toepassing blijkt te zijn! Welk middelgroot bedrijf wil zijn IT kosten niet besparen en denkt aan outsourcing. De opleiding die aansluit bij de huidige ontwikkelingen op het gebied van Outsourcing onder leiding van Koos Overbeeke die je op een college-achtige manier de fijne kneepjes bij brengt!

 

Change Manager, BUPHAGO

albrie beemerAlbri Beemer

Als je met Outsourcing te maken hebt heeft de Opleiding Regie, Supply & Demand Management zeker toegevoegde waarde.

 

Philips Service Group Department Head

Anne RiesewijkAnne

“Met veel plezier de opleiding Regie en Demand Management gevolgd. Opleiding geeft een goed overzicht van de breedte en de complexiteit van dit vakgebied. Ik kan deze opleiding bij Slagkracht en met Koos van harte aanbevelen.”

 

Demand Manager, ABN AMRO Bank

Derk ScherpenhuijsenDerk

“Koos Overbeeke is zeer bekwaam in Demand Management en zijn opleiding heeft mij geholpen om mijn functie bij ABN AMRO beter in te vullen. Zeer aan te bevelen voor een ieder die met demand management te maken krijgt of heeft.”

 

Regisseur Inkoop, Gemeente Delft

Rens SpeksnijderRens

“Koos is een expert op het gebied van demand management in relatie tot outsourcing. Daarnaast is hij een ervaren trainer bij wie ik onlangs de opleiding Regie en Demand Management heb gevolgd. Koos weet door zijn enthousiasme maar vooral met zijn kennis en ervaring uit de "harde" praktijk de stof van dit vakgebied in deze opleiding goed over te brengen. Ik kan deze training van Slagkracht dan ook zeker aanbevelen.”

 

Demandmanager, KPN

Mariska HouwenMariska

“The Regie and Demandmangement training is a very professional training that reflects all the elements of Demandmanagement. With all the knowledge of Koos, and examples given, this is a course which gives you full exposure to all area's in a compact training.”

 

ICT Consultant

John HouwelingJohn

“Ik beveel Koos aan als een uitstekende trainer in Regie en Demand Management vaardigheden. Hij gebruikt naast de theorie, praktische en herkenbare voorbeelden, waardoor de opleiding levendig verloopt in een leuke sfeer.”

 

Manager IT-Support Vlaamse Radio & TV

Lieven TrochLieven Troch VRT

"Ik kan de opleiding 'Regie en Holistisch Demand Management' van Koos Overbeeke met stip aanbevelen.
Het geeft duidelijke en nuttige informatie over het afsluiten van een outsourcing contract alsook het beheer ervan tijdens de volledige looptijd.
Koos is een expert in de materie. De theorie wordt aangevuld met praktische voorbeelden. Hierdoor verkrijg je een volledig en helder overzicht.

 

Executive Assistant, Huntsman Polyurethanes

Anneke van der HelmAnnekevdhelm

“Kort geleden bij Koos de opleiding Regie en Demand Management gevolgd. Het was intensief en erg nuttig. Veel nieuwe dingen gehoord en geleerd welke ik kan toepassen in mijn eigen situatie. Ik kan deze opleiding bij iedereen die met outsourcing te maken heeft aanbevelen.”

 

Adviseur Sourcing, DiVetro

Ed HoltzerEd

“De afgelopen weken bij Slagkracht de opleiding Regie en Demand Manager gevolgd. De stof is zeer interessant en in de cursus wordt een helder en compleet overzicht gegeven van alle aspecten van Regie en Demand. Koos is een plezierig docent met veel kennis die hij graag aan de cursisten overbrengt. Hij weet de theorie goed aan te vullen met praktische situaties, anekdotes en voorbeelden. Kortom: een aanrader.”

 

  ja reserveer mijn plek

 

Meet and Greet

Opleiding slagkracht in regie bij Outsourcing en SSC

In de pauzes is er gelegenheid met Koos kennis te maken en persoonlijk situaties aan hem voor te leggen en advies te vragen.

 

 

 

 

 

 

Certificaat

Certificaat Opleiding Regie en Demand Management

Deelnemers die actief de opleiding volgen ontvangen na afloop een persoonlijk op naam en geboortedatum geregistreerd certificaat.

Dit is het enige Nederlandse certificaat in dit vakgebied.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Enkele voorbeelden van bedrijven waarvoor wij de (incompany) opleiding mochten verzorgen:

Enkele voorbeelden van bedrijven waarvoor we de incompany opleiding verzorgden

 

 

Jouw rechten bij de opleiding

 1. Als je onverwacht verhinderd bent, kun je je altijd laten vervangen door een collega, mits tijdig doorgegeven.

 2. Je hebt na inschrijving 7 dagen bedenktijd. Annulering kan altijd kosteloos per per mail tot 7 dagen na je aanmelding.

 3. Je hebt recht op de aangeboden korting indien je zorgt dat onze factuur binnen 10 dagen betaald wordt. Indien jouw organisatie gebruik maakt van de 30 dagen MKB regeling van het ministerie van economische zaken dan respecteren wij dat.

 4. Maak je gebruik van een kortingsregeling dan ontstaat het recht op deelneming na betaling van de factuur.

 5. Deelnemers die de opleiding volledig hebben bijgewoond ontvangen een officieel en persoonlijk certificaat.

 

ja reserveer mijn plek

 

 

Terug van Opleiding Slagkracht in Demand Management en Regie naar Slagkracht Outsourcing Opleidingen