training management methoden bij outsourcing

 

 

 

Training Management Methoden

die het

Verschil Maken

bij

Outsourcing, SSC, BPO en GR

 

 

 

 

page banner

 

Deze training is er speciaal voor jou als jij betrokken bent bij uitbesteed werk (Outsourcing, SSC, BPO, Offshoring, GR, etc.) en als je uit dat uitbestede werk meer resultaat wil halen of daar meer grip op wilt krijgen.

De training is er ook voor jou als je start met outsourcing en wil weten hoe je dat het beste kunt aanpakken.

De training is er voor jou als je wilt weten hoe je verborgen gebreken en verborgen hoge kosten kunt opsporen. Hoe je ontevreden eindklanten van je organisatie (klanten die weglopen) in beeld kunt krijgen.

Kortom hoe je verbloemde schade zichtbaar maakt en kunt oplossen.

De training is er voor jou als je worstelt met het beïnvloeden van leveranciers, de gebruikers en de resultaten.

 

aanbeveling voor training management methoden bij outsourcing en ssc

 

 

Veel collega's die betrokken zijn bij een Outsourcing, een uitbesteding of een Regie-organisatie steken te veel tijd in dat uitbestede werk.

Ze overleggen en vergaderen over SLA’s, KPI’s en beheren afspraken dossiers zonder dat dit bevredigende resultaten oplevert.

Hun werk lijkt wel een onmogelijke opgave. Het is iedere keer weer een gepuzzel. Herken je dat?

Het kost je te veel tijd en het ontbreekt je aan kennis om een krachtig leverancier aansturing neer te zetten.

Hierdoor krijgt je organisatie niet de dienstverlening waar ze recht op heeft.

 

Frustrerend!

Je wil er niet te veel tijd aan besteden. Je wil er ook niet steeds weer achteraf achter komen dat je inspanningen niet de resultaten opleveren die je er van had verwacht.

 

Leer in twee dagen alle ins en outs kennen

Management Methoden voor uitbesteed werk

Outsourcing, BPO, SSC en GR  

Wat je nodig hebt, is een systeem en een tactiek. Natuurlijk moet je er tijd in stoppen, maar die tijd verdien je dubbel en dwars terug.

Ontdek tijdens de twee trainingsdagen alle aspecten van die je nodig hebt om verder te komen.

Eindelijk levert deze investering je resultaat op en ken je de methoden die je nodig hebt om je rol effectief verder te ontwikkelen.

Wij vatten die methoden die je leert samen onder de noemer Regie en Demand Management.

 

Moet je Regisseur of Demand Manager zijn voor deze training?

Nee, ben je dat wel dan is deze training een must.

Waarom?

Besturen van uitbesteed werk hebben we niet geleerd in onze schoolopleiding. Zonder de kennis van deze training sta je met 3-0 achter in elk gesprek met jullie leverancier.

Outsourcing en SSC is namelijk iets heel anders dan traditionele inkoop of werken met interne stafdiensten. Beschik je niet over de juiste kennis dan berokken jij je organisatie schade doordat je niet het beste uit de uitbesteding haalt.

 

 

 

Ben je controller, inkoper, contractmanager, lijnmanager of .... wat ook je functienaam is maar je bent wel betrokken bij de uitbesteding dan is ook voor jou deze opleiding van belang.

Je kunt het zo zien. Je maakt deel uit van het team in jouw organisatie dat betrokken is bij de uitbesteding.

Het is net als bij voetbal. Je kunt een geweldige spits hebben maar als het team die spits niet voorziet van de juiste ballen dan presteert die spits niets.

Daarom praat mee met kennis van het metier. Weet wat de belangrijke zaken zijn om op te letten, te doen en om na te laten. 

voetbal

 

 

 

Hoe lijkt het je om:

 • Alle Ins en Outs van sourcing strategiën te kennen?

 • Optimaal gebruik te maken van de kennis en de kunde van je leverancier?

 • Dagelijks te merken dat de gebruikers nu zeer tevreden zijn?

 • Zichtbaar te kunnen maken dat eindklanten buiten je organisatie niet meer weglopen en ook tevreden zijn?

 • Effectief regie te voeren, demand management methoden onder controle te hebben?

 • Méér controle te hebben op de kosten doordat je alle geheimen en de valkuilen van contracten en SLA's (XlA's) kent!

 • De ins en outs te kennen van Holistisch Demand Management, Service Integratie (SIAM), Customer Journey en Personas?

 • Niet enorm veel tijd kwijt te zijn aan trouble shooting en ander gedoe?

 • Niet meer gefrustreerd te raken, omdat je nu weet hoe je de zaken naar je hand kunt zetten?

 • Alle mogelijkheden van je uitbesteding volledig te benutten?

 • Gezien te worden als een gecertificeerd Outsourcing Professional!

 • Gezien te worden als iemand die deskundig is vanaf de eerste marktverkenning tot contractbeëindiging!

 • Gezien te worden als iemand die de impact kent en kan beïnvloeden van subcontractor tot eindklant! 

 

 

training management methoden bij outsourcing

 

 

 

Denk je dat effectieve Regie en Demand Management in jullie situatie niet mogelijk is?

 

En dat jullie leverancier niet beter kan dan hij al doet?

 

Heb je veel tijd gestoken in Regie en/of Demand Management om te achterhalen hoe het werkt? En heb je het ook al snel weer opgegeven vanwege alle hobbels die je moest nemen?

Heb je er wel eens over nagedacht, wat er gebeurt als je de resultaten van je inspanningen kunt verdubbelen? Als je met iedere actie ook resultaten boekt?

Ik, Koos Overbeeke, laat je zien hoe dat werkt. Ja ook bij de overheid en bij een GR!

Hoe je jouw leverancier in beweging krijgt en hoe je je weg vindt in de methodieken voor Slagkracht in Regie & Demand Management op Uitbesteed Werk.

Mijn collega's en ik passen deze vaardigheden al 15 jaar zelf zelf toe, introduceren ze bij klanten en delen die kennis en ervaring nu met jou!

 

training management methoden bij outsourcing

 

 

Laat je kansen niet liggen! Meld je direct aan!

Je bent dan zeker van je plaats. Je kunt, indien nodig, de inschrijving een week lang kosteloos annuleren.

Kom ook naar Huize Berge te Vught en geniet in de rustieke omgeving van een klassiek landhuis van twee dagen inspiratie en nieuwe kennis. ja reserveer mijn plek

 

 

In het afgelopen 4 jaar bezochten ruim 500 collega’s de Slagkracht Regie en Demand Management training (we noemen het ook wel een opleiding omdat er heel veel kennis wordt overgebracht).succes met de training management methoden bij outsourcing

Na deelname aan de training behalen ze opzienbarende resultaten met de slimme methoden die Koos deelt tijdens de opleiding.

Het is hun volledig duidelijk hoe ze een effectieve Regie functie kunnen ontwikkelen en waarom het eerst niet lukte en nu wel.

 

Tijdens de Training Management Methoden bij Outsourcing krijg je een systeem aangereikt dat werkt en waardoor je in een positieve flow belandt.

Hierdoor houd je het vol, krijg je er plezier in én kosten de werkzaamheden je veel minder energie.

 

Met dat systeem, de kennis en inspiratie die je krijgt aangereikt kun jij straks Slagkracht in Regie & Demand Management handen en voeten geven.

 

 

vol is vol in de training management methoden bij outsourcing

 

 

Moet je manager de training goedkeuren?

button goedkeuring manager krijgenHeb je moeite hem te overtuigen van het nut van deze opleiding? Klik op de button en lees de handleiding.

 

 

 

Wat achtergrond over mijzelf

Hierboven gaf ik al aan hoe ik ruim vijftien jaar terug in het Outsourcing, Regie & Demand Management metier terecht kwam.

In de daaropvolgende jaren zag ik hoe veel bedrijven worstelden met hun Outsourcing. Ik besloot die bedrijven mijn hulp, expertise en ervaring aan te bieden.

Vrijwel alle grote en bekende organisaties in Nederland en talloze kleinere en minder bekende organisaties hebben daar gebruik van gemaakt.

Vandaag besteed ik veel tijd aan schrijven, advieswerk, opleidingen en spreekbeurten. Mijn voornaamste platform is Slagkracht Outsourcing: Deze website is in Nederland en in dit vakgebied de best gelezen website met duizenden bezoekers per maand.

Ongeveer 3000 collega’s zijn geabonneerd op mijn publicaties over Outsourcing, Regie & Demand Management. Mijn boek over Demand Management is nu meer dan 15000 maal gedownload.

Privé woon ik al jaren samen met Annemie. We hebben samen vier kinderen en zes kleinkinderen en wonen in de omgeving van Tilburg (Noord Brabant).

In mijn vrije tijd geniet ik van een goed boek, fietsen, tracking en ben ik een fanatiek skiër.

 

referenties koos overbeeke

Je kunt je via onderstaande button rechtstreeks aanmelden als belangstellende voor deze opleiding. ja reserveer mijn plek

 

 

 

 

Twijfel je nog?

Dit is wat anderen zeggen na deelname aan de opleiding:

Ps. In het verleden noemden we het de Opleiding Demand Management maar die naam dekte de lading onvoldoende vandaar dat we de naam veranderd hebben.

 

Interim ICT Manager

Ger van RossumGer van Rossum

Geweldig waardevolle inhoud (met digitale naslag), enthousiast en met volle passie gepresenteerd door Koos Overbeeke. Dat zijn de eerste woorden die mij te binnen schieten na het volgen van de tweedaagse cursus Regie en Demand Management.

Ik ben zeer onder de indruk van de gepresenteerde theorie die door de talloze praktijkvoorbeelden van Koos verlevendigd wordt. Deze bagage stelt je in staat issues bij outsourcing te analyseren en geeft je handvatten om deze constructief aan te pakken..

 

Manager Document Center at Delta Lloyd Group

Desiree KoendersDesiree Koenders

Koos Overbeeke heeft veel ervaring en kennis op het gebied van outsourcing. Een groot voordeel van deze training is dat ik de kennis die ik heb opgedaan direct in de praktijk kan toepassen. Hij heeft me op verschillende punten aan het denken gezet en ik weet nu beter wat cruciale punten zijn voorafgaand en tijdens de implementatie van het outsourcen van werk.

 

Manager Asset-, Contract- and Projectmanagement at Royal FloraHolland

Rachid MaghnoujiRachid Maghnouji

Koos is een expert en ervaringsdeskundige op het gebied van demandmanagement, outsourcing en aanverwante gebieden. hij kan de materie goed relateren aan de omgeving en aan een van de vele ervaringen uit zijn praktijk.

Kritisch en constructief tegelijk hetgeen helpt om valkuilen in de praktijk van demandmanagement te ontwijken. Kortom een expert op zijn vakgebied, die zijn ervaringen graag deelt.

Meer referenties 

 

 

 

Open inschrijving

voor de Training management methoden bij outsourcing

Actuele prijzen en datums van de trainingsdagen vind je op de inschrijfpagina. Je komt daar via een klik op de 'beleef het mee' buttons.

Bij vroege inschrijving is vroegboekkorting mogelijk.

Voorinschrijvingen geven ons zekerheid over het aantal deelnemers. Je profiteert daarvan. De korting kan tot vele honderden Euro's p.p. oplopen.

Bij deze prijs zijn naast de opleiding 2 lunches, parkeren op onze kosten, koffie, thee en water inbegrepen en verder krijg je alle documentatie elektronisch aangeleverd.  

   ja reserveer mijn plek

 

 

documentatieset

Hard copy documentatieset

Je kunt ook tegen kostprijs een hard copy documentatieset bestellen.

 

Niet goed, geld terug garantie

Wij van Slagkracht Management staan garant voor de kwaliteit van deze opleiding. Controleer gerust zelf of je waar voor je geld krijgt.

Een overzicht van jouw rechten na inschrijving voor deze opleiding

Alle prijzen zijn exclusief BTW

 

 

Meet and Greet

training management methoden bij outsourcing

In de pauzes is er gelegenheid met Koos kennis te maken en persoonlijk situaties aan hem voor te leggen en advies te vragen.

 

 

 

 

 

 

Certificaat

Certificaat training management methoden bij outsourcing

Deelnemers die actief de training volgen ontvangen na afloop een persoonlijk op naam en geboortedatum geregistreerd certificaat.

Dit is het enige Nederlandse certificaat in dit vakgebied.  

 

 

 

 

 

 

 Enkele voorbeelden van bedrijven waarvoor wij de (incompany) opleiding mochten verzorgen:

Enkele voorbeelden van bedrijven waarvoor we de incompany opleiding verzorgden

 

 

P.s. Twijfel niet, blijf niet achter bij collega's, maak je werk leuker en haal makkelijker successen binnen. Volg deze tweedaagse opleiding. Een opleiding die je niet snel zult vergeten.

 

ja reserveer mijn plek

 

 

Terug van Training Management Methoden bij Outsourcing naar Slagkracht Outsourcing Opleidingen

 

 

 

fShare
0